Google+ Followers

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Alku

Elämäni muuttuu matkalla mutta eräät asiat on ja pysyy....rakkauteni kierrätykseen ja kirpputoreihin. Vanhan löytäminen, uudeksi muokkaaminen tai jonkin uuden ihanan asian eteen tuleminen. Löytöni eivät rajoitu vain sisustukseen vaan myös vaatteisiin ja asusteisiin. Nykymaailmassa kun on hektistä tuo muodin vaihtuminen ja siinä huumassa monet ostavat kaupoista hillittömiä määriä vaatteita joita eivät sitten tule koskaan pitäneeksi. Itselläni on melko tarkka maku ja se on ja pysyy...farkut taitaa olla päällä vielä kasikymppisenäkin :)
Vuosikausia olen lukenut erilaisia blogeja...toisia seuraillut jo pidempäänkin ja aina on ollut itsellä sellainen tunne että joku päivä minäkin...no nyt se päivä sitten koitti. Vaihteeksi elämäni mullistui ja tunnen että on tarpeellista kirjoittaa selvitäkseni tästä eteenpäin.
Vielä näin alkuun on hiukan vaikeaa ajatella että mihin kaikkeen tämä minun blogini rajoittuu...ajatuksiin, sisustuksiin, kirpputoreihin....taivas taitaa olla katto.
Koskaan en ole edes nuorempana päiväkirjoja kirjoitellut...aloittanut monta vihkoa mutta ei niitä ole jaksanut sitten kirjoittaa. Ainekirjoituksesta koulussa pidin kovasti ja runoratsu laukkaa tarvittaessa :)...kirjeitäkin on tullut ihan perinteisesti paperille kirjoiteltua...mikä taitaa olla aika katoavaa tänä sähköpostitekstiviestimese-aikakautena.
Opettelen tässä kuvienkin latailua joten niitäkin lisään kuhan opin :)
Lumiset halit maanantaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)