Google+ Followers

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Today

Wuhuu...mittari plussalla ja aurinko paistoi tänään :) hiukan tuli hiki toppavaatteissa (joihin tietenkin olin itseni aamutuimaan töihin lähtiessä pakannut) kauppareissukin sujui nopsasti eikä todellakaan tullut mitään heräteostoja tehtyä. Pitäisköhän aina pukea päälle hiukan enempi kun menee kauppaan, tuskanhiessä on vaikea ruveta selaileen hyllyjä, vertaileen hintoja tai etenkään lukemaan tuoteselosteita... saattaisi selvästi säästyä rahaa :) (muutenkin ruuan hinta täällä on niin älytön)
Ulkona oli jo lätäköitä, asfalttia näkyvissä ja linnut lauloivat...ihan selvät kevään merkit. Ei sen puoleen että tätä kevättä odottaisin ihan kauheasti, pidän talvesta.
Valkea lumi on kaunista varsinkin kun sitä pyryttää tai koskematon lumi jossa talviaurinko heijastelee säteitään. Tummat puiden oksat jotka kuorrutettu valkoisella hileellä, pakkanen joka narskuu askelien alla ja kuurankukkaset ikkunassa. Jää...niin kylmä ja kaunis...samalla petollinen. Lumilyhdyt ja kynttilät pimeinä iltoina, saunan lämpö pakkaspäivän ulkoilun päälle. Lumiukot...uskokaa tai älkää niin niitäkin on tullut pyöriteltyä menneenä talvena monen monituista. Pulkkamäki...se viima ja vauhti :) ...luistelu ja tietenkin ne lumienkelit. Niin se talvi vaan on lemppari villasukkineen kaikkineen.
Toisaalta, kun asuu Suomessa ja meillä on selkeät vuodenajat ja niissä on isot erot niin en tiedä olisinko ihan winterlover jos asuisinkin vuoden ympäri vaikka Islannissa. No sitäpä ei tarvinne miettiä, täälläpä kuikuillaan. Laitan vielä lumisen kuvan tähän pimentyvään maaliskuun iltaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)