sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

putkahdus

 
Talon pihalta kaikessa myllerryksessä mm. hävisi raparperi joten viime syksynä istutin yhteen nurkkaan kokeeksi jos vaikka tulisi. Kevään ilo eli sieltä sitä herkkua pukkaa :)
Äiti aina teki raparperi-mansikka hilloa...sitä nyt ei pariin vuoteen ole syönyt joten jospa herättäisi henkiin tradition.
 
*rauhallista sunnuntai-iltaa*
 

1 kommentti:

  1. Teen raparperista ihan pelkkää raparperihilloa ilman punaposkista kaveriaan, on niiiiiiin herkkua! Kaikki, joille olen joskus purkillisen vienyt tuliaisiksi, ovat (sitten kun viimein ovat purkin avanneet ja maistaneet, kuka sitä nyt pelkkää söisi!!??) kertoneet tekevänsä jatkossa itsekin. Muuan ilmoitti tyhjentäneensä pakastimen raparpereista ja keittäneensä hilloksi samoin tein. ;o)

    VastaaPoista

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)