keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

to day

jaa....alkaa hiljalleen loppua tämä kesäloma ja täytyy palata työsorvin ääreen ahertamaan.
Tämä kesä on kyllä muuttanut paljon minun elämässä, isoja asioita on tapahtunut ja päätöksiä tehty....se oma paikkani kaiken keskellä on löytynyt.
Monessa ihan uudessa paikassa on tultu käytyä, paljon olen asioita oppinut ja päässyt tekemään käsilläni. Pihalla kasvaa mm. kukkia ja syötävää työn tuloksena.
Kun aloitin blogin pitämisen niin siitä tähän hetkeen on asiat edennyt niin vauhdilla...voisi sanoa että myllerrysten vuosi...ja vasta ollaan heinäkuussa. Mitähän kaikkea vielä tähän loppuvuoteen mahtuukaan :)
Joskus kun kirjoitin että äitini tapasi sanoa "jokainen meistä saa reppuunsa juuri niin paljon kun jaksaa kantaa"....ja itsellä välillä reppu oli vaihtunut rinkkaan ...täyttynyt ääriään myöten...niin taas on reppu selässä, asiat ovat tasoittuneet ja on tilaakin. Väliin sataa ja tuulee mutta sitä on taas vahvempi niihin tuiskuihin.
Kaikille toivoisin samaa...
 niitä läheisiä jotka auttaa silloin kun on sen aika
 jaksamista ja puurtamista asioiden eteen, ne toteutuu
 rauhallisuutta silloinkin kun tajuaa että kaikki ei toteudu niin kuin itse on suunnitellut, elämä kun menee omia uomiaan
 ja ennen kaikkea ymmärtämystä että kaikki tämä elämä on niin nopeasti ohi...nauti niistä onnenpipanoista ja pienistä hetkistä, arvosta itseäsi ja elämääsi.

                                                               <3 tähän päivään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)