torstai 19. joulukuuta 2013

hyasintti

Ilman tätä tuoksua ei tule joulua...ainakaan meille :) jo lapsuudesta muistan kun haimme äidin kanssa "hajusintin".
Värillä ei ole niin väliä ainakaan minulle...tänäkin vuonna sekaisin sinistä ja vaaleanpunaista. Tuoksu on se tärkein, eteiseen jo olen laittanut yhden ihanuuden purkkiin jotta tuoksu vastaanottaa kotiin tulijaa.
Se joulu rakentuu meille kaikille niin pienistä jutuista, jollakin se on se vanha piparitaikinaohje ja ne vanhat muotit...jollekin tietyt tuoksut...ne vanhat joulukoristeet ja aina samoihin paikkoihin tonttuset kurkkimaan...se on hyvä että on niitä perinteitä. Lapsemme nappaavat niistä kuitenkin jotain mukaansa omiin jouluihinsa vaikka ne muokkaantuvat taas heidän tahollaan ihan omanlaisiksi. Joulussa minulle on tärkeintä tämä odotus ja pikkuhiljaa joulun esille laitto.
Tästä joulusta tulee taasen ihan erilainen kuin edellisestä mutta elämä vain muuttuu niin kovin nopeasti...toivoisin niin saavani tulevaisuudessa järjestää rakkaimmilleni sitä rauhaa mitä nyt tunnen sisällä. Elämä antaa paljon vaikka se ottaakin välillä ihan liiaksi mutta jollain kumman tavalla tasapaino säilyy vaikka hyvin pitkällä aikavälillä.

                                                          Rauhallista joulun odotusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)