maanantai 24. helmikuuta 2014

maanantai

Se maanantai...yleensä odotan alkavaa työviikkoa koska tykkään työstäni :) mutta eilen jo nuhanenä tuumi miten mahtaa aamun käydä. Eipä siinä auttanut sitten muuta kun lääkärille ja toteamaan poskiontelotulehdus kaiken tämän muun flunssailun perään...jibii. Atibiottikuurihan se tästä vain puuttuikin...murr!
No ei auta.
Siinä lääkäriä odotellessa ohitseni tuli vanhempi rouva joka kysyi lääkärihuoneiden numeroita, sanoin että tuossahan nuo ovat ihan näkösällä. Rouva etsi huonetta jossa olisi lääkäri joka voisi pistää flunssarokotteen. Ohitse meni hoitaja joka sanoi kauniisti että rouva on väärällä käytävällä ja toisella käytävällä on ohjeistettu ottamaan vuoronumero...jotta rokotukset sujuisivat jouhevasti. Rouva siihen kiukkuisena että kyllä hän sen tietää mutta ei kerkiä nyt jonottaa vaan haluaa lääkärin pistämään heti. Hoitaja ylen ystävällinen sanoi että toisella käytävällä on ainoastaan mahdollista saada rokoite jonottamalla. Rouva purjehtija lähti sitten kiireesti kuulemma kotiin, ei allergioiltaan ehdi jonottamaan. Kyllä hieman hymyilytti :)
Siinäpä tämän päivän viihde...loppu ilta menee sohvaperuna osastolla ja toivon että tämä paineen tunne hiukan helpottaisi.
 
KOT KOT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)