maanantai 18. toukokuuta 2015

mutinaa

mm.. tänään aurinko on ollut piilossa ja ripsautellut välillä vähempi, välillä ihan railakkaasti.  Silloin on hyvä katsella aurinkoisen päivän kuvia, syventyä ruoan laittoon ja rauhalliseen iltaan....hah! Töitä, kauppakassin raahausta, teiniolioiden jälkien siivousta, pyykkäystä, tiskiä jne. missä mamin rauha töiden jälkeen.... no daa, kun painan illalla pään tyynyyn!!!

 
Joskus...nykyään useammin kuin ennen on kotona siistiä kun tulen töistä, muistan aina toitottaa kuinka kivaa se on... jotta saisi kokea uudestaan.
Se on jännä miten tietyssä iässä nuoret menettää täysin mielenkiinnon ympäristön siisteyteen "aivan sama". No kyllä sitten on mukava käydä katsomassa kiillotettuja opiskelijaboxeja joskus tulevaisuudessa ;) ( voipi olla että mami hiukan muistuttaa pölyisestä menneisyydestä)
En kyllä ole itse mikään tip top ihminen, aika boheemia taloudenpitoa kunhan suurinpiirtein on siistiä. Talouden hoito kahdessa paikassa muutenkin on taiteilua mutta joku päivä sitä siivoilee vain yhdessä paikassa... wuhuu!!! Ihanaa kun on jotain kivaa elämältä odotettavissa ;)
 
*maanantain mutinat mutistu* 
 

2 kommenttia:

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)