maanantai 24. elokuuta 2015

Ou jee

Älkää nyt vaan luulko että olen kadonnut työmaailmaan (vaikka rakastankin työtäni)... tai sulanut näihin helteisiin (+23 ihan riittää...kitosh).
Lämmöstä olen nauttinut mm. marjapuskassa, veneellä, töissä, ulkona, kotona, maalla, kasvimaalla, cruisingissa, Hangossa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Padasjoella ja Kangasalalla.... että juu ilo irti auringosta nyt kun sitä on :)
Tomaatit kypsyvät vihdoin, salaattia kasvaa kohisten ja pottua pukkaa, nam nam!!
Omat naperot ovat uponneet opiskelija rooliin ja ihana huomata kuinka oppiminen on saanut uuden ulottuvuuden... tämä ei ole enää sitä pakollista peruskoulua vaan ihan itse valittua. Itselläkin alkaa olla sellainen kutka että jotain tässä elämässä voisi vielä opiskella (kumma juttu en meinaan ollut mikään lukutoukka peruskoulussa). Toivon että tämä maailma ei nyt katoa tähän kaikkeen vellovaan kaaokseen vaan Suomi pysyisi Suomena tulevaisuudessakin jotta olisi se mahdollisuus jotain vielä lukea :)
Kohokohtia viikossa on ollut; siskon kanssa hämärtyvässä Hangossa viinilasin äärellä höpöttäminen, lasten vilpitön ilo opinnoista, rakkaan kanssa ajelu meidän "rotalla" ja työmaalle paluu.
En paljoa elämässä kaipaa maallista mammonaa ympärille koska on niin monta muuta Super tärkeää ja rakasta asiaa ...niistä olen kiitollinen.
 
*love my life*

10 kommenttia:

 1. oi jee mahtavaa, ollut paljon kivaa happeninkiä ja ilahdutti juuri tuokin lause "rakastan työtäni" hyvä mieli tuli täällä! Aurinkoisia päiviä lisää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu...se on paljon kun työtään rakastaa se tuo iloa omaankin eloon <3

   Poista
 2. Niin samaa mieltä Tiian kanssa - hyvän mielen postaus :) toivotaan, että ihan vielä ei kelit kurjistu - on tämä niin makeeta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sateet saapuneet mutta ei se mieltä ole onneksi kurjistanut <3

   Poista
 3. Aurinkoinen postaus. Niinhän se menee, että mammonaa emme täältä vie mukanamme, vaan ne tärkeät ja ikimuistoiset kokemukset, jotka olemme sydämeen säilöneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos....maailma on niin täys kaikkea "kökköä" että jos siinä tarpoo niin ei hyvin mene ja masentuu itsekkin siksipä positiivinen ajattelu rocks :)

   Poista
 4. Ihania kuvia <3 Mukavaa kuluvaa viikkoa <3

  VastaaPoista

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)