maanantai 5. lokakuuta 2015

Että mitähän....

Niin... että mitähän sitä sanoisi syyksi etten ole päivittänyt blogia tai saatikka lukenut muiden.. No totuus on että ei ole ollut aikaa ja sitten kun on ollut niin uni on vetänyt voiton tästä tädistä.
Isä on vihdoin saatu muutettua ja lapsuuden kodille sanottu bye bye, yksi ajanjakso loppu. Muutto tietyllä tapaa teki hyvääkin; kaikkea tuli juteltua, päiviteltyä, naurettua ja itkettyä isän ja siskon kanssa.
Hirmuinen määrä tavaraa meni muualle, sijoittui meidän lasten koteihin ja sukulaisille, myytiin kokonaan pois, haudattiin kellariin, lahjoitettiin, kierrätettiin ja sitten myös roskajaottelu sai oman osansa.
Itsellä tässä samalla on ollut tavaroiden läpikäynti.... jatkuu edelleen kun työt "estää" päivittäisen siivouspuuhailun ;)
Viikonloppuna rakas mies vei minua Lahteen sekä autoja katsomaan messuhalliin kuin yöhön rentoutumaan... ihana irtiotto kera ystäväpariskunnan. Huomaan vain että vanha ei jaksa kovin myöhään valvoa...heh!
Kamerakin on viettänyt lomaa...en ole kuvannut melkeimpä mitään. Syys -väsymystä en tunnista, ainakaan vielä kun on näitä ihania aurinkoisia päiviä. Koitan ryhdistäytyä tähän kirjoitteluunkin taas :)
                                                *värikästä alkuviikkoa kaikille*

6 kommenttia:

 1. Ihanaista tiistaita ❤️

  VastaaPoista
 2. Jokainen kirjoittelee omien jaksamisiensa ja aikansa puitteissa. Itse olen päättänyt olla selittelemättä, jos en joku viikko postaa mitään. Mutta kiva kuitenkin kuulla Sinusta! <3 Aurinkoista tiistaita Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Aina ei jaksa, mutta täällä ollaan jahka taas blogin pariin palailet. :) Upeaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos...työntäyteinen viikonvaihde takana ja työviikko edessä :)

   Poista

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)