maanantai 13. huhtikuuta 2015

Huh huh huhtikuu

Hei vaan kaikki....nyt nipistän itseäni että jaksan herätellä blogin uuteen vauhtiin. Tuntuu että tämän pitkän tauon aikana ei vaan ole voimia riittänyt kirjoitteluun...no elämä on :)
Aurinko alkaa lämmittää mikä on kiva niin töissä, purkeissa kasvavien taimien vuoksi kuin kanojen kannalta.
Töissä voi hiukan vähentää villapukimia.. ihan kiva vaikka villasukat on kyllä vakiovaruste ympäri vuoden (talvella huomasi että puutalo on hyvä paikka asua mutta hiukan viileä on paljain varpain jos ulkona paukkuu pakkaset).
Purkeissa nostelee taimet varsiaan ja tulossa on nyt ainakin aluksi tomaattia, kurkkua, erilaisia salaatteja, kurpitsaa....ja muutama muu ihanuus.
Kanoilla on ollut melkoinen vuosi....ensin pukkasi tipua...ja sitten ne olikin kukkoja joten...piti opetella miten kukko pataan. Loppujen lopuksi ei se nyt niin kamalaa ollut ja hyvää lihaa.. nam!
Sitten talventuiskeessa oma kukko lähti vehreämmille niityille ja nyt tytöt odottavat uutta kokelasta. Olisi kiva saada taas tipusia.
Miehellä on kova koirakuume ja nyt on ollut ihana hoidokki hiukan kyläilemässä. Pitkiä lenkkejä tulee koiran kanssa mentyä pellonlaitaa ja tulee nähtyä maisemaa uudesta vinkkelistä.
Kaupungissa jatkuu teini on pop...ja odotellaan innolla mihin opintoon sitä paikka irtoaa. Paljon muutosta mutta hyvähän se on että asiat etenee. Innolla alkavaan viikkoon ja ylipäätä elämään.


                                                            <3 hali hali <3

1 kommentti:

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)