keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Värit

Värit kuuluu isona osana elämään vaikkakin monesti sitä tuntuu mustiin pukeutuvan...se on kumma juttu. Sitten keväänkorvalla löytää hyllynpohjalta ne värikkäät huivit ja muut asusteet. Kesällä mustissa on liian kuuma joten automaattisesti kääntyy värikkäämpiin vaatteisiin.....mutta syksyn sateet valuttaa ainakin minusta värit talveksi. Ehkä ikä tuo tässä asiassa muutosta, hope so!
No pää... on ollut punaisen ja oranssin eri sävyissä jo vuosia... viihdyn värissä (harmaa muuten pukkaa päällimmäiseksi). Tänään taas vapun kunniaksi kävin kampaajalla ja oli uusi tuttavuus mutta mukava, ei liikaa lörpöttelyä ( haluan nauttia enkä pulista) ja keksi uuden sävyn päähän joka on ihana!!! Nyt ei tarvitse haalistuneen kuontalon peittoamiseen huomenna peruukkia vappuhulinaan vaan voi ihan näyttäytyä omissa kutreissa. Kiitos vain isolle-siskolle :)

Kauniita värejä löytyy uunista, hellasta jne. huom. en ole pyromaani.....ja nyt joku kuitenkin pyörittelee päätään ..heh! Liekeissä vain on niin hienoja sävyjä riippuen mitä puuta polttaa, onko paperia, käpyjä tai muuta mukana.

 
Herkullisia värejä löytyy kyllä astioista, kesäkukista, metsästä, navetan kyljestä, ruosteisesta tynnyristä, meren rannalta, kallioilta, kanojen sulista, langoista, kankaista....voi luoja ties mistä.
Itse asiassa talvella kävin Oulunkylässä lankakaupassa ja aikuisten oikeasti,  hyvä että minulla oli asialista mitä hain koska.....siellä oli niin ihania lankoja.....voi apua!!
Villasukkafriikkinä värejä ei voi olla liikaa :)
 
...ja sitten on pip.... mutta se onkin sitten osasto Peppi minussa... <3
 
*värikkäitä ajatuksia sateesta huolimatta*
 

2 kommenttia:

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)