maanantai 27. heinäkuuta 2015

Ramsaynranta

Kävelyreittinä Munkkinemestä kiemurteleva rantatie kohti Kuusisaarta ja Lehtisaarta. Päivä hiukan harmaa mutta haitanneeko se ;)

 
Tarkasti kun katsoo kuvaa niin oikeassa alareunassa on joutsen, sitä seurailin pitkän aikaa... oli hauskan näköinen kun pylly ja räpsät ylhäällä haki ruokaa pohjasta. Kamerani vain on niin onneton että kuvista ei tullut julkaisukelpoisia ;)


 
Valkea silta joka johtaa Seurasaareen

 
Rauhaisa levähdyspaikka...vilkkaan tien vieressä, en ikinä ole tuossa ketään nähnyt istumassa

 
Helsingissä meri kyllä tuoksuu... mutta levää kasvaa joka paikassa... ei nyt ihan heti tulisi mieleen tuonne hypätä uimaan

 
Kuusisaaren pyykkipäivä

 
Todella kiva että Kuusisaaren asukkaat yhteisöllisesti pesevät pyykkiä, olisi ollut kiva seurailla ratkiriemukasta pyykkinarujen vetoa ;)

 
....voi olin väärässä, niin väärässä... sehän olikin taideteos Didrichsenin taidemuseon veistospuistossa...Kaarina Kaikkosen "valssi elämälle".....no jos nyt pyykin ripustamista voi valssaamiseksi sanoa niin onnellinen hän :D


                                 Lopuksi kaunis pieni silta Kuusisaaresta Lehtisaareen

5 kommenttia:

 1. Kaunis kävelyreitti! Minun sydäntäni on lähellä tuollaiset puistomaisemat. Muistuttavat kotikaupungistani Tampereesta.
  Tampereellahan on pyykätty myös. Frenckellin tunnelin ja Finlaysonin välissä näkyi viime viikolla, olevat paitoja "kuivumassa".

  VastaaPoista
 2. Ihana kävelyreitti, matkalla onkin paljon nähtävää ❤️ Ihanaan blogiin löydin tieni kun kävit omassani kommentoimassa ❤️Mukavaa alkanutta viikkoa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 tervetuloa sinulle lukemaan...elämä on ihanaa<3 aurinkoa myös sinun päiviisi<3

   Poista
 3. Asuin aikoinaan ihan tuossa rannassa puiston vieressä ja ajelin töihin "maisemareittiä" vanhan Meilahden läpi, vaikka usein muut reitit olisivat olleet suorempia.

  Kaarina Kaikkosen paitoja oli pari kesää sitten Vanhan kirkkopuiston kulmalla, jossa kävin niitä kuvaamassa.

  VastaaPoista

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)