torstai 6. maaliskuuta 2014

1v

                                                            Hih ...blogini on nyt 1v.Koko alkuviikko vain on ollut ihan hulabaloota...synttärijuhlaa vanhimman, töitä, isän auttamista, töitä, leipomista.....

nam nam...tässä auris piilossa...mutta ei ollut kauan, kaik män :)

Juu mielessä oli päivittää blogiin oikein yksvuotisjuttua, mutta elämä on kuitenkin vielä niin hektistä ettei sitä sitten kerinnyt.
Mutta nyt kerkiää :)
eli vuosi on ollut pullollaan kaikenlaista. Viime maaliskuussa oli suru puserossa mutta pääsiäinen räjäytti niin sanotusti pankin. Totesin että joskus kaikki ei ole sitä mitä luulee ja joskus se asioiden pohdinta tuottaa oikeasti tulosta....elämä hymyilee kun malttaa ajatella positiivisesti...ja niin se sitten hymyilikin <3
Kesän korvalla äidin terveys alkoi hiipua pitkän sairauden uuvuttamana ja äidin poismeno järkytti mieltä, oli kuin jotain olisi revitty pois rinnasta. Onneksi minulla on ihana mies joka pitää kiinni silloin kun omat jalat ei kanna.
Kesä meni jotenkin ristiriitaisissa tunnelmissa...ei kerinnyt kauheasti suremaan kun on nuo teinit omine ongelmineen. Talvi toi paljon murhetta ja tuskaa ...mutta olen siitä onnellinen että minua rakastetaan ja tunnen olevani tarpeellinen.
Isäni lisääntynyt avuntarve, omien lasten kasvukivut ja kaikki muu...sille vastapainona ihana työni jossa viihdyn ja tuo maalla olo...sinne tulevaisuuden rakentaminen <3
Äitini tapasi sanoa että jokainen meistä saa reppuunsa juuri niin paljon kuin jaksaa kantaa...ja joskus on ollut todella vaikeaa ymmärtää mitä hän sillä tarkoitti...mutta kun aika kuluu niin huomaan välillä päiviä jolloin repussani on jopa tilaa :)
Tämä bloggaaminen on lähinnä ollut aluksi minulle sellainen henkireikä...sitten valokuvien lataamo...ja nyt no tätä eloa ja oloa.
Viikonvaihteessa meinaan mennä jäähallin kirpparille myymään....tätä ylimääräistä tavaraa kun on ihan liikaa :D
                                                    <3  joten ehkäpä kohdataan <3

4 kommenttia:

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)