torstai 13. maaliskuuta 2014

mihin se aika meni

Eilen töissä sain tekstarin pojalta ja siinä pyyntö...."milloin äiti voitais hakea huppari" :) Poikani ei meinaan ole mikään kauhea shoppailia vaan lähinnä ostaa silloin kun äiti huomauttaa...että nyt sitten mennään.
Hämmästyneenä pyynnöstä sanoin että vaikka heti kun pääsen töistä. Kahdessa kaupassa kävimme ja sovituskoppiin pujahti poika n.5 hupparin kanssa....nopeaa toimintaa ja kumpaisestakin ostettiin yksi. Päälle sujahti heti toinen...hymy..."kiitos" ja "mä menisin nyt vielä".
Onko kyseessä kevätaurinko ;)?
Onko kyseessä ehkäpä hienoinen innostuksen alku siihen mitä päällä on?
Keskustassa kun olin niin käväisin sitten kurkkaamassa myös citycenterissä olevan outletin, (rautatieasemaa vastapäätä) Warehouse myy kaiken loppuun ja siellä on jo hyviä tarjouksia. Kenkiä, paitaa, mekkoa, hiluvaatetta, miesten paitoja, lasten vaatteita....jne. samalla katselin että Jack & Jonesissa myös on loppuunmyynti. Ihan vinkkinä jos joku täälläpäin ostoksilla köpöttelee :)
Kun sitten vihdoin reissulta kotia pääsin ja murkinaa massuun niin ...höh! Mitä kello sanoikaan.....pakko oli mennä nukkumaan :) eli mihin se aika päivistä niin nopeasti valuu, voisin joskus hiukan hidastaa vekkaria.

1 kommentti:

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)