keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

keskiviikko

Keskellä viikkoa siis jo mennään, aurinkoa on piisannut, pakkasta ja luntakin. Viikonloppu hurahti maalla töissä ja ah ihania kanojamme hoitaen :)  välillä istuskelin vain ja katselin hierarkiaa mikä kanalassa vallitsee.
 
Kuvassa oleva Jorma kukko (kaverina Enkeli) on selkeästi kingi mutta antaa tyttöjen syödä ensin ennen kuin itse syö...poikkeus oli kun keräsin talventörröttäjiä pihalta lähinnä ajankulupuhteeksi niin kukkopa hyökkäsi heti kasan päälle ja kesti kauan ennen kuin kukaan muu sai tulla möyhimään ja nokkimaan :)
Tässä vielä kuva pirtsakasta Pippurista joka on aina ensimmäisenä livahtamassa ulos ja ainakin nyt vielä ollut se rohkein pihalla liikkuja.
 
Aluksi meinasin tälle kanalle nimeä Curry mutta kaikille laitettiin Suomalaiset "nimet" ja ihan oikeasti pippuri kuvaa luonnetta hyvin tälle napakalle nokkijalle...nokkii esim. kengistä lumet.
Töissä aika haipakkaa ja eipä tämä teinien elokaan vielä ole tasaantunut ;) joten vielä tästä tädistä ei kokoaikaseksi kanalan hoitajaksi ole vaikka tuotoksista olen saanut nauttia...
 
 * Valtavan ihanaa hämärtyvää iltaa *

 
 
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Oih, ihanaa!! Haluaisin NIIIN ruskeita kanasia ja niille kukkoilevan isännän - Mies vaan pisttä hanttiin! Ei kuulemma sovi kaupunkialueelle - kukkua, sanon minä!! ;o)

    VastaaPoista
  2. Meillä onneksi oli toisinpäin...mies sai idean ja siitä se sitten lähti :) saas nähdä mitä elikoita tässä vielä pääsee hoitelemaan.

    VastaaPoista

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)