sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

hässäkkää

No eihän tässä pahemmin koneelle ole kerinnyt mutta semmoista se kesä on ;)
Nuorimmaisen kanssa kävimme moikkaamassa Arnoldia... uusin terminator... tykkäsin kovasti (mutta olenkin leffafriikki). Olisi pitänyt päästä ensi-iltaan perjantaina mutta ei ollut salin keskeltä enää paikkoja joten leffa siirtyi lauantaille.

                                                                   *Tennispalatsi*
 

Aamulla aikaisin saapui väsynyt, onnellinen ja mutainen skunkkipunkki Provinssista... nyt on sitten koettu jotain mihin äitiä ei saisi millään :D ....pesukone laulaa vielä huomennakin!

Vermoonkin piti päästä kun oli niin kaunis kesäpäivä ... mitään en tällä kertaa ostanut, kaikki mikä olisi kiinnostanut oli niin hinnakkaita etten viitsinyt pennosiani upottaa. Pyöräily kyllä teki terää ;)

*mitähän sitä huomenna keksis......*
 2 kommenttia:

 1. Voi, ei! Olen kade! Olet nähnyt jo uuden Terminatorin. Me ollaan miehen kanssa tosi faneja, muttei ehditä ainakaan viikkoon käydä sitä katsomassa. Voi tätä tuskaa!
  Hyvän näköistä kamaa kirppiksellä. Minä olisin kyllä varmasti ostanut jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti näkemisen arvoinen :D . Mulla tuo kirppareilla kiertely on nyt siinä pisteessä että pitää nipistää itseään ettei osta vain ostamisen ilosta... tila loppuu kesken! Vaikka tasaisesti käyn itsekin myymässä niin kummasti tavaran määrä ei ole vakio vaan hiukan plussa voittoinen ;)

   Poista

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)