torstai 18. kesäkuuta 2015

Today

Aikainen lintu madon nappaa ;) viisas meni heti aamusta ulos ja sai kärräiltyä soraa aimo läjän ennen sadetta. Sääennusteita jos uskoo niin täytyy joko ajoittaa pihahommat poutajaksoihin tai vedellä kurakamppeet kokoajan päällä.... "oranssi kostaja" ;)
Kanalan eloa on hauska seurailla, Jussi harjoittelee kukkona oloa ahkerasti.... ääni hiukan vielä särähtää mutta eikös harjoitus tee mestarin.
 
Jussi vahtii

 
Tytöt napsii ötököitä halkopinosta

 
.....Jussi vahtii edelleen...
 
*Sateesta huolimatta mukavaa torstaita*

8 kommenttia:

 1. Oletpa ollut ahkerana! Jussi on kyllä aika komea,muistuttaa omaa miestäni Jussia. ;) Kivaa torstaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos...kiva oli torstai vaikkakin hieman sateinen ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on... ja tytöt on ihan ottaneet omakseen uuden ukon :)

   Poista
 3. Varmasti mahtavaa seurata nuiden kanojen elämää. Kyllä sais sateet väistyä. Minä olen kantanut pestyä mattoa ulos ja sisälle miljoona kertaa, ei meinaa kuivua millään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maton pesuun tämä kesä ei nyt vielä todella ole ilmojaan näyttänyt.... tuulta on riittänyt ihan liiaksi ja muutoin sitten tuo sade. Toivotaan juhannustaikaa ja simsalabim...matto kuiva ;)

   Poista
 4. Oijoi, ihana löytää blogi jossa näkyy kanoja!
  Tai kukkoa.. :)

  Meillä on nyt muutaman vuoden ajan ollut kanoja ja olen aivan kertakaikkisen rakastunut niihin.

  Etenkin kesäaika on äärimmäisen upeaa, kun voi istua leveä hymy kasvoilla pihalla, katsella kuinka kanat onnellisina kuopivat pusikoissa pyrstöt vilkkuen, ottavat multakylpyjä tai nauttivat auringosta siivet levällään. Tuntuu suorastaan ihanan rauhoittavalta katsella sitä. Omenapuun alle kaiverretut kaksi kuoppaa, jotka ovat syntyneet arvon rouvien tehtyä siihen multakylpypaikat, eivät ole kyllä ihan kauneimmat.. :)))

  Tällä hetkellä meidän kanajengissä menee pari tipuakin, kun Leenu-kanamme hautoi tuossa alkukesästä. Kolme ihanuutta kuoriutui, mutta yksi ikävä kyllä menehtyi. Kaksi on jäljellä, kukko- ja kanatipu. Jos niitä nyt enää niin TIPUIKSI voi sanoa, kun ovat jo sellaisia "minikanoja" :)

  http://karvapuusti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä sama juttu... kanat vievät mennessään :) meillä Jussi-kukko tuli nyt vähän myöhään paikkaamaan edesmennyttä urosta joten tipuja vasta ensi keväänä ;)

   Poista

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)