torstai 3. syyskuuta 2015

Täh!!

Siis mitä? Syyskuu jo ...en ymmärrä mihin elokuu hupeni käsistä. Päivät vilisee silmissä ja viikot, näköjään myös kuukaudet (vanhuus iskenyt ;) )
Töissä on kiirus mutta niin hauskaa ja uudet ideat pörräävät öisinkin päässä. Oma pää on kummasti ehtymätön ideapankki mutta hauskimmat ja kummallisimmat ideat tuntuvat putkahtelevan öiseen aikaan.... ja jaksaako silloin napsauttaa valon, ottaa esiin kynän ja vihon, raaputtaa hieroglyfit muistiin. No tämä nukkumatti harvemmin, mieluusti vain käännän kylkeä ja unoset jatkuu. Viikonloppuna istuin naapurin marjapukissa tekemässä luvallista tyhjennystä, kiire tuli loppusuoralla kun taivas suorastaan pimeni ja murisi. Kotia kerkesin juuri ja juuri ennen sadetta ja siinä sitten perkaillessa meni hienosti muutama tunti ukkosen jyristellessä ulkona. Maassa olisi vielä perunaa, porkkanaa ja härkäpapua että tekemistä riittää :)
Koira on niin kotiutunut ja aivan hulvaton persoona. Vahtii minua silmä tarkkana kun isäntä ei paikalla mutta hyvin kyllä huomaa kenen koira on, hyvä niin :)
Kanulit ovat pörhentäneet sulkavarustustaan eli syksy on saapunut. 
*ihana olkoon torstai sateesta huolimatta*
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Mukavaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos, iloa ja lämpöä teille myös...vaikka ei ulkona niin sydämeen sitten <3

    VastaaPoista

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)