perjantai 16. marraskuuta 2018

Teidän olettamuksia minusta

Tämän mielenkiintoisen haasteen nappasin tänne elämäniloisen Kristan blogista https://www.puutalobaby.fi/teidan-olettamuksia-minusta/

Kysyn siis, mitä oletat minusta?

Keräilen ajatuksianne ja teen niistä yhteispostauksen ,vastaillen itse oletuksiinne :)
Jään mielenkiinnolla odottamaan viestejä joita voi myös laittaa sähköpostitse. Instan käytössä olen auttamattoman hidas joten sinne ei välttämättä kannata kirjoitella... tai saa mutta huomaanko niitä niin se onkin ihan toinen juttu nimimerkillä tekniikkadinosaurus!

 
*mukavaa perjantai-iltaa*

8 kommenttia:

 1. Ajattelen, että olet iloinen, lempeä, kauneutta rakastava ja taiteellinen.

  VastaaPoista
 2. Oi, sä olet elämäniloinen, huumorintajuinen, hauska ja upea nainen. Ja mä en luule vaan mä tiedän ;-)

  VastaaPoista
 3. Heititpä pahan, kun ihan vasta äskettäin tultiin tutuiksi, ellet sitten ole pitänyt toista blogia toiselta nimellä :)

  Mutta minä uskon, että sulla on hyvä huumorintaju, vähän sarkastinenkin. Ja hyvä mielikuvitus; peikkoja, menninkäisiä ja keijukaisia :)
  Sulla on teini-ikäisiä lapsia - tai ehkä joku on jo muuttanut pois kotoa ja olet aloittanut valmistautunut siihen, kun olet puolison kanssa kahden.
  Kerroit kiertäväsi kirppareita: siitä päättelen, että kotisi ei ole sisustuslehtien kiiltävän valkoinen Aalto-maljakoilla sisustettu vaan ennemminkin sieltä löytyy koti vanhoille arvokkaille tavaroille.

  Ja uskon, että sinusta saa juuri sellaista juttuseuraa, kuin kulloinkin on tarvis <3

  VastaaPoista
 4. No mulle on syntynyt tänä lyhyenä aikana sellainen mielikuva, että näet kaikessa hyvää ja pystyt katselemaan maailmaa ikäänkuin viattoman lapsen silmin niin, että saduistakin voi tulla totta :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos...mukava huomata että näin kirjoitustenkin takaa ihmiset huomaavat oikeita asioita <3

   Poista

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)