tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kengät

Kengät... juu tunnustan olen "toipuva" haalija niiden suhteen. En haksahda kalliisiin yksilöihin mutta erikoisiin kyllä, pitäisi olla vitriini niille kaikkein korkeimmille koroille koska aivan turhan harvoin niillä kipittää.
Tytär ilmeisesti perinyt tämän geenin...löytää kaupungilta aina niitä ale telineitä, pop up liikkeitä ja outlet myymälöitä joissa kaikkein erikoisimmat yksilöt ;)
Mieluisammat käytössä on erilaiset tennarit ja tietenkin saappaat. Maalla jaloissa monesti Aku Ankat, sujahtaa nopeasti varpaat kun "kipaisee"kanalaan, saunaan tms.

 
Kuten kuvasta näkyy, kovalla käytöllä :)
 
*aurinkoa tähän päivään*

6 kommenttia:

 1. Kengät ovat minunkin heikkouteni, nykyisin tyydyn kuitenkin useimmiten vain ihailemaan. Nimenomaan jokin *kikka*, *jekku* tai muu huomion kiinnittävä hupsutus saa innostumaan. Käytössä suosikkini on El Naturalista - ne hupsunhauskat korkokengät olen kuitenkin jättänyt hyllyyn ja tyytynyt "tavallisiin".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin... kaikki jossa joku jippo tai hupsutus... elämä on muutoin värittömämpää ;)

   Poista
 2. Ihanan kulahtaneet pihakengät, minunkin on ihan maalissa ja mullassa. Niin parhaat ja niin kamalat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu...elämä näkyy...maali, multa, kanalan purut ym. ;) .... mutta en luovu... ennen kuin reiät pohjissa... sittenkin taitaa ensiksi tulla "jesari" avuksi <3

   Poista

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)