tiistai 16. lokakuuta 2018

Syyssiivous

Kanalan siivous... ei todellakaan lempipuuhaani mutta onhan se ihana nähdä höyhenpallojen nauttivan puhtaista pahnoista.
Nyt ollut vielä niin lämmin että kanat sekä Jussi-kukko viihtyvät hyvin pitkin pihaa...ei kylläkään samaan aikaan meidän koiruuden kanssa ;)
Yhden kerran näin vahingossa kävi ja voi sitä kaakatusta ja lentäviä höyheniä, kaikki kerkesivät onneksi piiloon ja kukaan ei joutunut "leluksi". Monta tuntia kyllä meni että saatiin pelästyneet pallerot lähtemään piiloistaan omaan kotiin.Tässä Jussi-kukko... aamuisin komeasti ilmoittaa olemassaolossaan ja pitkin päivääkin ;)

 
Hili, ylläripylläri vaavimme on kasvanut kauniiksi kanaksi, eikä enää ole niin kovin säikky.


 Jussi-kukon sulat ja höyhenet ovat niin kauniita auringonpaisteessa... oli pakko ottaa muutama lähikuva siivouksen lomassa.


 
 

 
*Yllätyksellistä tiistaita kaikille*

1 kommentti:

  1. Kanalan siivous on kyllä varmasti aikamoinen homma. Meillä on lampaita täällä Tampereen seudulla, ja ainakin lampolan siivous vie aika lailla aikaa. Varsinkin kun kotitalonkin siistiminen työllistää nyt kun kaikki viettävät kotona aikaa niin paljon koronan vuoksi. Kiva, että kanat viihtyvät nyt hyvin!

    VastaaPoista

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)