Google+ Followers

torstai 7. maaliskuuta 2013

mieli hyvä

Mikä onkaan raskaan  työpäivän päälle mukavempaa kuin ihanien ihmisten kyläily, kuulumisien vaihtamista ja syömistä tottakai.
Tietysti (heh...en todellakaan aina saa aikaiseksi) olin esivalmistellut ja miettinyt tarjottavat mutta kun teiniväkeä on talossa niin kotimatkalla sain soiton että "äiti, se keksipaketti meni jo...voitko käydä kaupassa"...argg. Ei pitäisi pelata minuuttiaikataulujen kanssa kun noita ylimääräisiä juoksuja tulee. No kaupan kautta kotiin ja ihana poikani tiskasi ja auttoi että saimme kaiken kuntoon ennen vieraiden tuloa. On muuten mukava huomata että kun omat lapset kasvaa ja tästä teinimyllerryksestä huolimatta on näitä valonpilkahduksia :) täytyy vain tallettaa ne sydämeen niin jaksaa sitten kuunnella mutinoita.
Muumimukit on muuten meilläkin suosiossa, kuten niin monessa muussakin perheessä, kahvia en kotioloissa muusta juokkaan. Salaatti käy aina meillä kaupaksi ja olihan sitä makeaakin :) mutakakku on tyttäreni tämän hetken bravuuri....ja tietysti hieman kermavaahtoa ...nam!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)