lauantai 29. kesäkuuta 2019

Kalmisto

Kesäpäiviä voi viettää vaikka näin....


Hietaniemenhautausmaa on upea paikka.
En tarkoita että olisi kivaa
 kun kuolleita ihmisiä ympärillä, 
vaan se historia mikä täällä asuu
kaiken vihreän kauneuden kätköissä
on lumoavaa.
Tällä retkellä oli myös papparainen mukana ja sisareni,
joten sain kädet vapaaksi kuvien räpsyttelylle.
*Kauneutta löytyy kun osaa katsoa*

6 kommenttia:

 1. Hautausmaalla kuljeskelu on rauhoitavaa ja kaunista.
  Ulkomailla käydessäni suuntaan aina paikalliselle hautusmaalle katsomaan istutuksia ja historiaa. Kulttuuriin pääsee paremmin jyvälle hautausmailla käyden.

  Leppoisia kesäpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäpäivinä myös viileää, ainakin tuolla kun meri viipottaa vieressä. Hautausmaalla ei myöskään ole kansainvaellusta eli saa aika rauhassa tepsutella ;) Kauniita kesäpäiviä myös sinne!

   Poista
 2. Pienten paikkakuntien hautausmaat ovat kauniita ja idyllisiä; ja kertovat monia tarinoita niille, jotka osaavat kuunnella.
  En ole vielä ehtinyt käydä tämän kylän pienellä hautausmaalla, mutta ohi ajaessa se jo kertoo tarinoitaan. Matkalla tänne on isomman kirkonkylän hautausmaa jossa isovanhempani lepäävät, siellä pistäydyn silloin tällöin. Sieltä löytyy paljon tuttuja nimiä, joiden todellisen tarinan tiedän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hietaniemessä on niin paljon haudattu ihmisiä Suomen historiasta niin politiikan kuin taiteen saralta ja niitä on mielenkiintoista tutkia, eivät varsinaisesti tuttuja mutta tunnettuja. Koiviston kiveäkin kävimme katsomassa, itse en tykännyt mutta olkoon kullakin mieltymyksensä.

   Poista
 3. Mä tykkään hautausmaiden tunnelmasta. Joskus tosin kun itseä ahdistaa, menen sinne, koska se piristää: jollakin menee vielä huonommin kuin mulla... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä pointti ;) kullakin meistä on omat selviytymiskeinot ahdistuspäiviin.

   Poista

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)