torstai 18. lokakuuta 2018

Syyslomapäivä/ kurahousut

Liian pitkä päivä ja paljon hihittelyä.
Pitäisi ehdottomasti olla jo nukkumassa eikä tässä kukkumassa.
Vanhimmaiseni istutti minua aamulla katsomassa koneeltaan erään tubettajan koiravideoita ja suurin osa oli ihan sanomattoman taitavasti tehty, mikä mielikuvituksen määrä.
Sadoittain kuvamateriaalia mitä hassuimmista jutuista (tässä huomaa että äiti on dinosaurus en siis seuraa.. )
Rauhoittavin otos oli 2 minuutin mittainen, pelkkää koirien nassutusta kun söivät popcornia.... uskomatonta millainen ääni lähti :)

Rauhallinen lomapäivän kauppareissu ratikalla, vakikantajan kera (eli nuorimmainen) keskustaan.
Se on niin hauskaa kun perheessä on oma stand up koomikko ;) ...kaikesta veisteltiin vitsiä ja maha ihan kipeä naurusta (anteeksi kanssaistujat...en minä millään pahalla hihitellyt).
Ratikkapysäkille takaisin tullessa ilma alkoi hetkellisesti kirkastua johon sitten sanoin aika äänekkäästi "oho, ihan elokuvailma...seepian värinen".
Poikani vastaus "äiti...hyss...mitä sä oikein olet ottanut?"
Lähistöllä huomasin kyllä muutaman kohonneen kulmakarvan... hih hih.

Kotiin tullessa rappuun avautui jo ovi ja esikoisen pää pilkisti esiin....salamannopea apu paikalla tavaroiden purkamiseen.....nälkä, se valtava voima.
....."Äiti, tää on ihana näky, jääkaappi on täynnä ruokaa".
( usein se on kaupassakäynnin jälkeen mutta jostain kumman syystä tyhjenee armotonta vauhtia...hmm)

No... nyt on ollut aikaa lukea blogejakin kun kerran syyslomalla ollaan ja https://marjaananmaja.blogspot.com/ blogissa naureskeltiin niille hupaisille sanoille joilla on blogiin päädytty...yhdet niistä oli kurahousut. Aika hassuja hakusanoja tulee :)

Mutta ne kurahousut... siis mun favorite niin töissä kuin maalla <3  elintärkeät ulkotyöläiselle.
Eilen aamusta oli tosi sakea sumu maalla ja koiraa ulkoiluttaessa karvakorva hävisi väliin näkyvistä.... puff




Sitten piti ryhtyä avustustushommiin pihalle ukon avuksi.... onneksi äly välähti ja laitoin kurahousut jalkaan ennen sinne heinikkoon menoa.... aamu oli laskenut alleen ja piha oli märkä...hih hih

<3 Nyt on aika mennä nukkumatin luo joten, hyvää yötä  <3

21 kommenttia:

  1. Kyllä kurahousut kuuluu syksyyn, vaikkei kurassa enää leikkisikään. Kai niitä pitäisi näin aikuisiällä kutsua sadehousuiksi, mutta meillä ne ovat tiukasti kurahousut, minullakin. Ehkä kuitenkin niiden paras ominaisuus (vedenpitävyyden ja helpon puhdistuksen lisäksi) on se, että lapset eivät kitise omistaan kun äitikin laittaa ne jalkaansa. Pitäisi varmaan vielä ommella ne jalkalenksutkin, ehkä silloin loppuisi kitinä niistäkin :)

    VastaaPoista
  2. Erittäin hyvä idea... omat lenkut :) peukutan! Toi vois tepsiä päikässäkin, ihan niin kuin "opetusmateriaalina". Kurahousut on kurahousut....minusta jos joku puhuu sadehousuista ne on sellaiset hönkäyksen kevyet jotka sipaistaan lenkille jos hiukan kostea ilma (lue: ei kestä sadetta) Kurahousut lempinimeltään kurikset sitä vastoin pelastavat sinut kaatosateellakin märkyydeltä ja voit jatkaa puuhailuja ulkona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurahousut ovat minunkin mielestäni ne ainoat oikeasti sateelta suojaavat housut. Liikuntaan sitten jotain teccejä, mutta ilman odotusta "pysyn kuivana". Maksavatkin ruojat tähtitieteellisesti. Ja mullahan on kurahousuissa ne lenksut sinne kengän alle, koska kuljen pyörällä ja muutoin lahkeet nousevat liiaksi. Enpä ajatellut niiden olevan "lapsellinen" juttu, idean sain ratsastushousuista. Niissä on usein noita lekskuja ja olenkin pohtinut miksei niitä olisi myös normaaleissa ulkovaatteissa. Sen sijaan pyöräilessä käyttämiäni kurarukkasia olen pitänyt lapsellisina, ne kun on sieltä lastenosastolta. Mutta niin hyvät vetäistä lapasten päälle sateen sattuessa tai jättää pois päältä jos vaikka kotiin mennessä ei sadakaan.

      Poista
    2. Mikään tässä maailmassa ei voi olla liian lapsellinen juttu jos se on käytössä hyväksi havaittu :)Sanoisin että lapsellista on jättää käyttämättä hyödyllisiä ja hyväksi havaittuja vain "aikuisuusvarjolla". Ja minä pihkura olen vielä se joka hyppää lätäkköön (onneksi ammatinvalintani osui oikeaan...heh).Kuivia päiviä meille ja kastukoot muut :D

      Poista
  3. Heh, kivoja keskusteluja teillä! Mutta olette täysin oikeassa! Minä olen aika lyhyt ja pienikokoinen, joten ostan paljon vaatteita lastenosastolta. Yksi "pummiostos" tuli kuitenkin tehtyä, ostamissani sukkahousuissa olikin nimittäin kontrastivarpaat ja kantapäät sekä prinsessa nilkassa (olikohan Elsa). Kyllä mua (ja varsinkin mun miestä) nauratti, mutta ajattelin käyttää niitä kuitenkin housujen alla lämmittämässä, eihän niitä kukaan näe. Niistä tuli kuitenkin mun lempparit, ne vain saavat hymyn huulille ja päivän paremmaksi vaikka aika lapselliset ovatkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanuus <3 Minä kun monesti olen töissä ääneen ihastellut lasten kuravaatteiden kuoseja, iloisia saappaita jne. on niin sääli että itse en voi kun just tukkaponnareita tms. hassutuksia ostella lasten puolelta. Kirppareilla parhaat ostokset tehnyt juuri lapsimyyjiltä jotka ovat hämmästelleet että "meinaako täti oikeasti itselleen"....juu meinaa :D Elämä olisi kurjaa ja väritöntä jos kaikki pukeutuisimme aikuismaisesti, en tarkoita että aikuismaisuudessa mitään vikaa ole mutta jotain pientä hymyn aiheuttavaa soisin kaikille.... vaikka se kiva pieni koiraheijastin takin liepeessä ;)

      Poista
  4. Voi teidän ihania keskusteluja :) Olisipa teidän kaltaisia enemmänkin. Ihmisiä, jotka osaavat olla.....olla omia itsejään. Oli se tyyli sitten suoraan ala-asteelta tai tiukka business-nainen/mies, mikä nyt kelläkin sattuu olemaan. HYVÄ!

    VastaaPoista
  5. Vähemmän stressiä kun ei tarvitse miettiä minkälainen pitäisi olla... on vaan reilusti se mikä haluaa ja mikä on käytännöllistä (kuten kurahousut ;) ). Maailma (lue: ihmiset itse) on niin mennyt hassuksi tässä ulkonäkö asiassa...

    VastaaPoista
  6. Tuo se on parasta elämässä, kun saa oman perheen kanssa hihitellä ja hassutella:) Nälkä tosiaan on melkoinen voima, ei kerkiä aina edes sitä ulko-ovea avata kun jälkikasvu on jo portailla vastassa "Mitä tänää syödään", onhan se kiva tulla kotiin kun odotetaan:) Siellä taitaa sitten loma olla lopuillaan, täällä alkoi vasta perjantaina tai siis lapsilla alkoi itsehän saa olla töissä:) Mukavaa sunnuntaipäivää♥

    VastaaPoista
  7. Niin on <3 Väliin tulee ihan mieleen hyeenalauma joka ei ikinä ole saanut syödäkseen kuin juuri silloin kun se kauppakassi laskeutuu kotiin :D Loma juu alkaa olla loppusuoralla ja ulkona taitaa alkaa jonkin sortin myräkkä, ainakin tuulee siihen malliin. Ihanaa alkavaa lomaa teidän mukeloille <3

    VastaaPoista
  8. Ihana hyvän mielen postaus! :D Mahtavaa, että sinulla on hihityttäjä siellä kotona. Ja nyt eksyy muuten useampikin lukija 'kurahousujen' takia blogiisi, kun kerran niistä kirjoitit ;))

    VastaaPoista
  9. Kiitos :) Elämä olisi niin tylsää jos ei olisi iloa ja naurua...ihan sellaista höpöhöpö asioista johtuvaa kikatuksen tulvaa. Nauru pidentää ikää joten ;)Onkohan minulla joku fiksaatio noihin kurahousuihin kun päikkä-blogissanikin niihin jo pureuduin... hyvä kun lukijoita riittää ja toivottavasti mahdollisimman montaa hihityttää edes nämä jutut :D

    VastaaPoista
  10. Mulla on kyllä ikuisuus siitä kun olen kurahousuja käyttänyt, mutta kätevät ne on. Aikuisilla ;-)

    VastaaPoista
  11. Nyt on oiva vuodenaika kaivaa kurahousut naftaliinista ja käyttöön :)Kohti tuulta ja sadetta tiet vievät, ei haittaa kura eikä hiekkaiset lehdet.... eikä muuten ne varomattomat autoilijat jotka loiskuttelevat vettä jalankulkijoiden päälle (lue: ei kaikki tietenkään mutta ne kiukkukasat ;) ).

    VastaaPoista
  12. Hih, tästä tuli hyvä fiilis. Mulla on aikaa, kun kurahousut olleet jalassa. Viikonloppuna niille olisi ollut käyttöä, kun tuolla kuraisella maalla teki syyshommia :D

    VastaaPoista
  13. Kiitos :) Kiva on jakaa hyvää fiilistä vaikka ihan näin kirjoittamisen välityksellä. Koskaan ei muuten ole liian vanha kurahousujen käyttöön... säästyy vaatteet pihahommissa. Mukavaa alkanutta viikkoa <3

    VastaaPoista
  14. Ihana postaus! Tästä tuli hyvä mieli. Hauskoja juttuja olette miettineet. Minua alkoi nyt kiinnostaa, miltä kuulostaa, kun koirat syövät popcornia.:D Iloa viikkoosi!

    VastaaPoista
  15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  16. https://www.youtube.com/watch?v=cYxzLGk2NcY Tässä linkki nassutteluvideoon :)

    VastaaPoista
  17. Itsekin käytän kuriksia kun sataa. Järjen käyttö on sallittua!

    VastaaPoista

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)