lauantai 15. syyskuuta 2018

Jäähallin kirppis

Pilvinen aamu käynnistyi tottakai kahvilla (elämän eliksiiri) ja puurolla, sitten reppu selkään ja menoksi.
Sisareni kanssa jälleen olimme menossa myymään jäähallin kirpputorille ja nyt poikkeuksellisesti lauantaina (yleensä valitaan kirppari sunnuntaille).
Hallin varausjärjestelmä oli muuten uusittu kesän aikana ja hienosti se "kaatui" ensimmäisten minuuttien aikana silloin kun tein varausta (aika hem... raivostuttavaa). Oletin tästä syystä että olisi ollut koko halli loppuun myyty mutta eipä ollut, aika monta paikkaa oli tyhjänä.
Asiakkaitakin oli mielestäni vähän mutta jokainen myyty tuote on vähemmän tuosta rompekasasta, sateinen sää aina verottaa.

 
Näin hurjasti oli käytävällä tilaa liikkua, ostajille tietysti kivaa kun ei tarvitse ruuhkassa puksutella.
 
 

 
Tässä kippo-kuppi osaston tarjontaa...kaikille jotain (en ostanut kylläkään).
 
 

 
Tämä oli kyllä aika kiva...olisin voinut jopa kuvitella ostavani ihan rekvisiitaksi mutta sai nyt jäädä.
               Bartin ohi en millään voinut mennä ilman että otin kuvan, aika ihku bling bling ;)


 
Possukin pääsi kuvaan... aika söpö nöffi (onneksi ei enää ole karvalelujen kerääjiä kotona).
 
 

 
Laukkuja ei naisella voi koskaan olla liikaa...vai voiko? No eiiiii :)
 

 
Päivän ainoa ostos, loistavan kunnon omaava Skilan vitivalkoinen tuulitakki 7€. Väri ei ehkä ole ihan omiaan ainakaan töihin mutta ehkä sitä tämän ikäisenä osaa olla jo sottaamatta (nimimerkillä aina jossain kummasti fläkki, tahra, reikä tms.).
Omiakin tavaroita saatiin kiitettävästi myytyä mutta parin viikon päästä uudestaan ;)
 
<3 Sateesta huolimatta ihanaa lauantaita <3

5 kommenttia:

 1. En olekaan tuolla koskaan käynyt, mutta pitääpä ottaa listalle. Kiva, että sait myytyä omiakin tuotteita ja kyllä takki oli 7 €:n väärti hankinta, ehdottomasti!

  VastaaPoista
 2. Talvisin on ollut hirmu kivasti porukkaa ja yleensä lähes loppuun myyty pöydät joten tavaraa riittää. Paikalla selkeästi käy tietyt myyjät vuodesta toiseen mutta todella paljon kaapin tyhjentäjiä joilta tekee löytöjä. Takki oli minunkin mielestä hyvä ostos :)

  VastaaPoista
 3. Jäähallin kirppis on minulta kokonaan jäänyt kiertämättä. Täytyykin lähiaikoina ottaaa suunnaksi tuo kirppis ja tulla tekemään löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa käydä... jokaisella kirpputorilla kannattaa ainakin kerran visiteerata niin sitten tietää tullakko uudestaan ;)

   Poista
 4. Tuo jäähallin kirpputori on kyllä yksi suosikeistani. Harvoin siellä pääsen käymään, kun asun maaseudulla. Toivoisin, että meilläkin otettaisiin hyöty irti noista tyhjillään seisovista teräshalleista ja laitettaisiin kirppari pystyyn.

  VastaaPoista

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)