sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Kattilahallin kirppis

Helsingin Suvilahdessa, lähellä Kalasataman uutta asuinaluetta, Sörnäisten rantatie 22 sijaitsee Kattilahalli.
Hallissa pidetään jos jonkinmoisia tapahtumia mutta kirpputorit kun siellä ovat niin.... sinne jonotetaan...siis että päästään ostamaan (nimimerkillä itsekin tunnin jonotellut...hullua mutta minkäs teet ;) ).Tänään olin ensimmäistä kertaa myyjän roolissa ja avot.... ihanaa!! Sisälle pääsee myyjät tarpeeksi ajoissa laittamaan tavarat rauhassa esille ja asiakkaat päästetään sisälle vasta kirpputorin auetessa klo 13. Asiakkaita päästetään tietyn verran kerrallaan sisälle jotta vältytään kaaokselta mikä sekin on hyvä.

 
Parkkitilaa löytyy hyvin ja hienosti järkätty että saa purettua autoa oven suussa ja sitten siirtää kauemmas ( ja ei.. kuvassa näkyvä auto ei ole minun...voi kun olisikin...aika herkku <3 )


Tuolla takana näkyy tuo iso rakennelma Kalasataman metron vieressä oleva Redi jos sinne mielii samalla kertaa shoppailemaan (itse en ole käynyt ).Myyjille on merkattu lattiaan oma paikka joten mukana täytyy itse tuoda tarvittava rekki, pöytä tms. myyntialustaa. Paikka ei ole suuren suuri mutta ainakin meillä mahtui siskon kanssa oivasti kaikki esille.

 
Kerkesin itse kierrellä loppuvaiheessa pikku kierroksen ja pikaisesti otin muutaman kuvan, paljon oli
kaikenlaista...  seuraavan kerran tulen tänne taas ostajan roolissa ;)
Kivaa oli, tavaraa meni ja mukavia keskusteluja tuli asiakkaiden kanssa.
Hyvä kirppispäivä kaiken kaikkiaan.

 
 * Tänään mukaani tarttui pappa....mamma jo jääkaapissa onkin *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)