perjantai 28. syyskuuta 2018

Tätinen

Työviikko mennä hurrutteli osin sateisena ja todella tuulisena mutta monta ihanaa supatusta, jupinaa, kitinää, kutinaa, halia ja hupailua takana.
Minut jopa luvattiin myöhemmin syksyllä pakata laukkuun jotta pääsen lomamatkalle mukaan...heh...mahtaisi vanhemmille olla YLLÄTYS :)

Tänään oli jotenkin niin ihana päivä vaikka olin väsynyt kuin vanha korppu (heräsin 4.19....voi luoja...nytkö se vanhuus alkoi).
Ilma oli ulkotoimintaan aivan huippu, viileä ja aurinkoinen.
Kaiken kruunasi pihalla seisova ihmisen taimi joka onnellisena kailotti minua luokseen "tätineeen". Nämä on näitä minun sydänalaani lämmittäviä asioita, pieniä mutta tärkeitä.

Auto siskon kanssa saatiin illan hämärissä pakattua kirpputoria varten ja siitä postaus myöhemmin.*Viikonloppu ja rento olo.... juu ainakin kun pääsee nukkumaan... öitä*

4 kommenttia:

 1. Pienet ovat vilpittömiä kavereita. Eiku sinne laukkuun mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat vilpittömiä ja aitoja. Kyllä olisi ajatusleikkinä aika hauskaa miettiä vanhempien ilmettä kun lomapaikassa avataan laukkua ja tadaa.... päikkä tätinen se sieltä putkahtaa :D

   Poista
 2. Ollaan onnellisessa asemassa kun saadaan tehdä luovaa työtä ihanien pikkuihmisten parissa. Itse rakastan työn monipuolisuutta, ulkoilua, luonnon ihmeiden ihmettelyä ja tietysti näitä pieniä ihania. Toivotaan, että kirppiksellä saat hyvin tavaraa kaupaksi. Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ollaan :) Kaikki se ihastelu vesipisaroiden tippumisesta oksalta...linnun leijailevaan sulkaan. Mielikuvituksen tuottamia leikkejä ja omia lauluja kivillä istuen. Tämän työ on ihanaa kunhan vain kroppa kestää...vanhan korpun polvet alkaa rutista. Kiitos toivotuksista ..huomenna kirpparille <3

   Poista

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)