tiistai 11. syyskuuta 2018

Superman ja bussikuski

Aamulla varhain lampsin saappaat jalassa kosteita katuja bussipysäkille... todetakseni että  "jaa edellinen meni jo" Onneksi aikainen lintu madon nappaa...eli en ollut myöhässä.
Istuskelin siinä katoksen alla ja katselin aamuliikenteen matelua ohitseni.
Kännykkä oli yllättävän monella korvalla, joku joi kahvia, kiihkeää keskustelua vierustoverin kanssa  sekä äänekästä kilpalaulantaa radion kanssa.
Mutta mutta...sitten se tuli.. mustassa autossa.. Superman!!!
Auton ratissa oli mies jolla superman logo paidassa ja sinisillä hihoilla (kera muskeleiden) verhotut kädet( en voi erehtyä...sen verran monta kertaa töissäni on vilahdellut tämäkin sankari).
Olin varmasti ihan hölmistyneen näköinen ja tuijotin sen muutaman hetken kunnes valot vaihtuivat ja sarjakuvasankari viiletti matkoihinsa.
Astuessani sitten omaan bussiin pohdiskelin (ihan kuin ei muuta ajateltavaa olisi) mihin kummaan mies oli matkalla. Oman elämänsä sankari, viilettämässä kohti työmaata.
Olisiko kuitenkin ollut matkalla ehkä johonkin juhliin?
Vai onkohan kyseinen henkilö töissä sarjakuvaliikkeessä....hmm.
No en tullut ajatteluissani mihinkään järkevään lopputulokseen eli... hyvää sankaripäivää vain!

Linja-autoon seuraavan kerran kipusin töiden jälkeen (kuinkas muuten ..heh heh). Olikin hauska ja hyvä kuljettaja. Hän odotti vanhojen mummojen istuutumista ennen kuin hurautteli matkaan. Hän töräytti torvella kun lähestyi pysäkkiä jossa pieni koululainen istui känny kädessä. Koululainen säpsähti hereille ja kipusi sisälle... kuski ystävällisesti sanoi että muistathan seurata liikennettä kun olet pysäkillä. Lapsukainen ei saanut kortillaan maksettua niin kuljettaja vinkkasi kortin itselleen ja sanoi että "tässä ei ole kuin 1.05 enää rahaa, mene istumaan ja soita heti äidille että bussilippu pitää ladata".
Kuljettaja kerkesi vielä ennen omaa poistumistani hauskuuttamaan muutamaa rouvaa pysäkillä (heillä oli baarijakkarat mukana), -"on se hyvä että on omat tuolit, on ainakin paikka mihin istua".
Sanoisin että liikenteellisesti oli mieltä virkistävä päivä...kiitos Superman ja mukava bussikuski <3

2 kommenttia:

  1. Hih mullakin on Superman teeppari ja huppari ja muki. ;) Eilen muuten sattui hassu Supermaniin liittyvä juttu täällä kotonakin, kun mies kysyi oliko se Justice League leffa, jossa Teräsmies oli siinä ja siinä roolissa ja minä siihen, että mikä ihmeen Peräsmies siinä leffassa muka oli, hih.

    Aivan ihana bussikuski, kunpa kaikki muistaisivat inhimillisyyden ja sydämellisyyden, varmasti tuollainen luonne antaa bussikuskillekin paljon hymyileviä ja kiitollisiakin katseita: hyvä luo hyvää.

    Mukavaa päivää Onneli <3

    VastaaPoista
  2. Voihan Peräsmies ;)...Kiitos Tiia taasen naurusta. Taidan elää tosi vanhaksi tätä menoa. Olen samaa mieltä hyvä luo hyvää...hymy luo hymyä!!

    VastaaPoista

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)