lauantai 29. syyskuuta 2018

Löytö

Aamutuimaan lähtiessäni vauhdilla kotoa, nappasin roskapussin mukaani. Katoksessa huomasin yhdessä nurkassa kaksi tuolia...toinen kurjemmassa kunnossa ja toinen ei.
No...ajattelin että saavat olla kun oli bussille kiirus.

Takaisin tullessa asia kuitenkin juolahti mieleen ja tuumasin että jos tuolit ovat vielä siellä, katson kunnon ja mietin asiaa. Sehän olisi minulle tarkoitettu jos tuolit olisivat vielä siellä.... karma :D

Tuolit olivat vielä katoksessa joten.... toinen matkasi meille. Se on tuollainen pienen lapsen tuoli ja tällä hetkellä sille ei taida löytyä käyttäjää mutta niin vaan on hyvää puuta. Maalipinnan uusinta varmaan tulee jossain välissä ajankohtaiseksi...sävy ei ihan ehkä kohtaa omaa makuani.


 
Useasti tulee mieleen että miksi heitetään roskikseen hyvää tavaraa, josta voisi olla vielä iloa jollekulle. Nyt oli onni että nätisti odottivat katoksessa eikä tuoleja oltu sullottu laatikkoon.

8 kommenttia:

 1. Minulla on tuon tapainen tuoli. Olen saanut sen 3-vuotislahjaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä taitaakin olla siihen sopiva pieni istuja :) Jotenkin tuolin yksinkertainen muoto ilahdutti...ehkäpä väri muuttuu kenties punaiseksi.. hmm.

   Poista
 2. Nice chair. I think it would look great in red.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) hi, you find here. Yes i think that red is the color. Happy sunday to you <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, ihmeellisistä paikoista sitä eteen tulee hauskoja tavaroita.. täytyy vain osata pitää silmät auki.

   Poista
 4. Ihana pikkutuoli, josta tuunaamalla saa todellisen kaunottaren!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin asian näen... ennen joulua en varmasti kerkiä tekemään mitään mutta ainakin tulee katseltua ja mutusteltua tätä värivalintaa :)

   Poista

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)