torstai 13. syyskuuta 2018

Taatelihassua

Kuvailen tuolla "poketti" kameralla (haaveilen EDELLEEN järkkäristä) kaikenlaista ja myös kuivuvaa luontoa.
Siemenkodat, kuivuneet lehdet, jäkälät, kaarnat jne. ovat aika jännän näköisiä. Mielleyhtymiä niistä tulee myös jos oikein osaa pinnistää ajatusta (mielikuvitusta) sekä siristää silmiä.

 
Tämä tupsu toi mieleen Rölli elokuvasta Milli menninkäisen... sen ihanan luonnonlapsen.
Elokuvassa oli minusta hienosti käsitelty vanhenemista ja kuolemaa.
Nyt kun latasin kuvaa niin mieleeni tuli keijujen syysjuhlat ja joltain tanssin pyörteissä on puuhka jäänyt jälkeen :)
 
 
Tästä kuvasta tuli heti mieleen Suuri tonttukirja, opus joka tuli jouluna (joskus silloin kauan sitten) ja sitä luettiin siskojen kanssa tosi paljon. Nyt kirja asuu meillä kuten kirjan tarinallinen jatko-osakin. Kirjassa on selostettu eri tonttuheimoja, heidän tapojaan ja pukeutumisia. Tästä tupsusta tuli mieleen tyttötontun talvinen karvalakki. Aika muodikas vai mitä ;)
 
 

 
Viimeiseksi tänään tarjolla joko taidokas nahkatyö tai sitten..... nami nami lakritsitaatelit. Uh...ohittamaton herkku ihmiselle joka pitää salmiakista mutta ei syö sitä sokerin takia. Tämä on terveellisempi vaihtoehto... hih!
 
Toivottavasti kukaan ei nyt ajattele että aivan kreisi mamma mutta ihan aikuisten oikeasti joskus tekee hyvää katsoa maailmaa lapsen silmin, mielikuvitus jylläten.
 
<3 Jännittäviä unia kaikille <3
 

2 kommenttia:

  1. Mullakin on usein tapana nähdä erilaisia hahmoja tai merkityksiä vähän kaikessa (joskus haluaisin eroon tästä ominaisuudesta ja tilalle taidon nähdä asiat ihan vaan sellaisena kuin ne on ilman niitä mielikuvitusmerkityksiä, mutta ehkä se oli pidemmän päälle varsin tylsää kumminkin).

    Mulla on tänään ollut niin huono ja tyhmä aamu, että tossa sun vikassa kuvassa näen omat kasvoni sellaisina, miltä ne just nyt tuntuu :D. Alaspäin kääntyneeltä ja ruttuiselta :D

    Pirtsakkaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Sanoisin että asioiden "näkeminen" on hyvästä (tietenkin oma mielipiteeni)... koska ihan aikuisten oikeasti tämä maailma on muuttunut niin "rumaksi". Se ettei aina näe asioita niin kuin ne oikeasti olisi, on varsin lempeää...ehkä sielunhoidollista ;) Toivon koko sydämestä että kurjan aamusi jälkeen päivä on ollut mukavempi <3 Ihanaa alkavaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista

Hei! Jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissani :)